Lubo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Aj ja chcem mať v robote také výhody ako ty!

Kto ma v práci také výhody aké chce?
Sú podľa Vás dôležité rôzne benefity a výhody v práci?
Ak si kliknete alebo nájde akúkoľvek pracovnú ponuku tak sa v nej nachádza kolónka s "výhodami", ktoré na danom pracovnom mieste získate či už sú to nejaké poukazy na šport,auto,telefón,notebook, spoločenské akcie, možnosť kariérneho rastu alebo mnoho ďalších ale to ak Vás samozrejme príjmu na danú pozíciu. Len neviem či často nedochádza len k sľubom alebo to nie je len na to aby to upútalo uchádzača a na pohovore sa prezentuje opäť niečo iné.

Podľa mňa sú benefity v práci pre zamestnancov dôležité lebo motivujú zamestnancov a vedú ich k spokojnosti veď aj maličkosť dokáže potešiť! Benefitov a výhod ktoré môžu zamestnávatelia ponúknuť je veľmi veľa, veď prečo nie ak si zamestnanec plní dôkladne všetky svoje povinnosti a maká denno denne tak prečo mu nedopriať trochu radosti formou permanentky na plaváreň alebo nejakej spoločenskej akcie.
Ak nemáte žiadne výhody v práci tak tu si môžete prečítať aké rôzne výhody sa dajú poskytnúť a aké si môžete nárokovať :) Tak aké máte výhody v práci? Tak sa pochváľte!

Práca | stály odkaz

Komentáre

  1. pokiaľ
    sú tie benefity pre všetkých-napr tie permanentky na šport, alebo trebárs lístky na kultúru, miss kraja, atď, nielen pre vyvolených, môžu utužovať kolektív a tým i zvýšiť výkonnosť na pracovisku. Ale môžu byť i rozbíjačmi dobrých partnerských vzťahov.
    Ale je note book naozaj benefitom? A čo auto? Nie je to premyslený ťah, že pracovník bude mať nekonečnú pracovnú dobu bez nároku na honorár? Že pracovný telefón musí šéfovi zdvihnúť, hoci by sa venoval i ľúbostným hrátkam?
    Jednoznačne som za benefity-napr. i za telocvičňu cez pracovnú dobu
    publikované: 25.08.2011 20:32:06 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. áno
    myslím že máš pravdu s telefónom notebookom a autom je to skôr o tom že človek by mal pracovať aj mimo pracovného času.
    Aj ja som za spoločenské športové akcie.
    publikované: 26.08.2011 08:05:13 | autor: 7Lubo7 (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014